S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

INFO * INFO * INFO * INFO

Objednať si môžete aj výrobky z našej ponuky, ktoré momentálne nemáme, Vašu objednávku starostlivo zaregistrujeme a vybavíme hneď, ako tovar dovezieme.

Nové v ponuke:

100% originálna ružová voda LEMA

Čierne detoxikačné mydlo s aktívnym uhlím

Kofeínový šampón MILVA

Chinínový penový šampón MILVA

NARSYA BEAUTY - Čierna zlupovacia maska s akt. uhlím

NATURAL ROSE - Zlupovacia maska s bio arganovým olejom

NARSYA BEAUTY - Zlatá zlupovacia maska s Q10

Telové maslo 6 OILS FOR LIFE

Opäť v ponuke:

Prírodná pleťová voda Biela ruža

Vyživujúca ružová maska na vlasy

Pánske parfumové vody

.........................................................

Poštovné:

Spôsoby dopravy a platby nájdete vo vodorovnom menu v rubrike "POŠTOVNÉ"

Spustené aj zasielanie do Česka prostredníctvom služby Zásilkovna.cz s dobierkou!

 


koloidne striebro
 

 

 

 

 

Facebook

NOVINKY

arr3Dámsky parfum ARGAN a RUŽA NATURAL OILSParfum ARGAN a RUŽA série NATURAL OILS znamená zmyselnú ženskosť a pocit sofistikovanosti. Očarujúca... arr3Maslo na ruky a telo NATURAL ROSE 6 olejovMaslo na ruky a telo 6 olejov obsahuje kokteil 6 prírodných olejov: bio ružového oleja, bio... arr3Intenzívny nočný bieliaci krém BILE BA 3v1Pleť bez pieh a škvŕn! Regenerácia pleti prebieha najaktívnejšie v noci. Preto je účinok tohto... arr3NARSYA BEAUTY - Čierna zlupovacia maska s aktívnym uhlímČierna zlupovacia maska s aktívnym uhlím NARSYA BEAUTY: - čistí čierne bodky na pleti - sťahuje...

TOVAR V AKCII

naša cena 2,50 EUR
Skladom
naša cena 4,00 EUR
Skladom
naša cena 0,75 EUR
Skladom

KONTAKTY

BGNATURAL
tel: +421 911 615 905
obchod(a)bgnatural.sk

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 19,90 EUR
Skladom
naša cena 1,90 EUR
Skladom
naša cena 3,90 EUR
Skladom

» Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

Podmienky ochrany osobných údajov

I.      ZÁKLADNÉ USTANOVENIE

  • Správcom osobných údajov podľa čl. 4 bod 7 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov (ďalej len: „GDPR“) je BGNATURAL, spol. s r. o., so sídlom na Tr. KVP 1, 040 23 Košice, IČO 50897195, ktorá je zapísaná v Obch. registri OS Košice I, Sro, vložka č. 41496/V (ďalej len "správca"). Je prevádzkovateľom internetového obchodu www.bgnatural.sk. Správca týmto vyhlasuje, že všetky osobné údaje (ďalej aj „údaje“) sú považované za prísne dôverné a je s nimi nakladané v súlade s platnými zákonnými ustanoveniami v oblasti ochrany osobných údajov.

 

  • Kontaktné údaje správcu sú nasledujúce: adresa pre doručovanie Tr. KVP 1, 040 23 Košice, adresa elektronickej pošty: bgnatural@bgnatural.sk, telefonický kontakt: +421 911 615 905.

 

  • Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú je možné priamo či nepriamo identifikovať, hlavne odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, adresa bydliska, sieťový identifikátor alebo na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.

 

  • Správca nemenoval poverenú osobu pre ochranu osobných údajov. 

II.   Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

Správca zhromažďuje rôzne údaje v závislosti od toho, ktoré zo služieb dotknuté osoby (zákazníci) využívajú. Zdrojom je registrácia zákazníkov alebo uzatvorenie objednávky neregistrovaných aj registrovaných osôb.

Pokiaľ u nás nakupujete, zhromažďujeme:

  • Meno a kontaktné údaje: meno a priezvisko, e-mailovú adresu, poštovú adresu, fakturačnú adresu, telefónne číslo.
  • Ak ste sa zaregistrovali, zhromažďujeme prihlasovacie údaje: prihlasovacie mená a heslá. Nemáme prístup ku skutočnému heslu.
  • Správca spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytol/poskytla, alebo osobné údaje, ktoré správca získal na základe plnenia Vašej objednávky.

Správca spracováva vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nevyhnutné na plnenie zmluvy. 

III.  Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

Zákonný dôvod na spracovanie osobných údajov je:

  • Plnenie zmluvy medzi vami a správcom podľa čl. 6 odst. 1 písm. b GDPR.

Účelom spracovania osobných údajov je:

  • Vybavenie vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi vami a správcom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt e-mailový, telefonický), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzatvorenie a plnenie zmluvy - bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzatvoriť, či ju zo strany správcu plniť,

Zo strany správcu nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 GDPR. S takým spracovaním ste poskytli svoj výslovný súhlas.

IV. Lehota uchovávania údajov

Správca uchováva osobné údaje:

  • v čase nevyhnutnom na zaistenie všetkých práv a povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy, t. j. počas objednávky a záručnej lehoty,
  • 1 rok od skončenia záručnej lehoty z dôvodu riešenia potenciálnych sporov,
  • v čase, počas ktorého je správca povinný uchovávať údaje podľa všeobecne záväzných právnych predpisov. Účtovné doklady, napr. faktúry vystavené na základe objednávok, sú v súlade so zákonom archivované 10 rokov od ich vystavenia.
  • Súhlas pre upozornenie na dostupnosť tovaru zostáva v platnosti do odoslania.
  • Po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 5 rokov, ak sú osobné údaje spracované na základe súhlasu.

Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov správca osobné údaje vymaže.

V. Ďalší prijímatelia vašich osobných údajov

  • Ďalšími príjemcami vašich osobných údajov budú firmy Bohemiasoft, s.r.o., (prevádzkovateľ eshopového systému WEBAREAL), firma Unihost, s.r.o., (správca serverov) a firma Casablanca INT (prevádzkovateľ dátového centra), ďalej iba špedičné spoločnosti napr. Slovenská pošta, a. s., Zásielkovňa, s. r. o., a iné.
  • Správca môže poskytnúť vaše osobné údaje tretím stranám, napr. právnym zástupcom, súdom s cieľom vymáhania alebo uzavretia akejkoľvek zmluvy s vami, a verejným orgánom (napr. polícii).

Pokiaľ tretie osoby použijú údaje v rámci ich oprávneného záujmu, nenesie za tieto spracovania správca zodpovednosť. Tieto spracovania sa riadia zásadami spracovania osobných údajov príslušných spoločností a osôb.

Správca nemá v úmysle poskytnúť osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii.

VI. Práva dotknutých osôb

Za podmienok stanovených v GDPR máte ako dotknuté osoby

  • právo na prístup k svojim osobným údajom podľa čl. 15 GDPR,
  • právo na opravu osobných údajov poľa čl. 16 GDPR, prípadne obmedzenie spracovania podľa čl. 18 GDPR.
  • právo na vymazanie osobných údajov podľa čl. 17 GDPR.
  • právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa čl. 21 GDPR.
  • právo na prenositeľnosť údajov podľa čl. 20 GDPR.
  • právo odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov písomne alebo elektronicky na adresu alebo e-mail správcu uvedený v čl. III týchto podmienok.

Dotknutá osoba môže uplatniť svoje práva vyplývajúce zo zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, a to: e-mailom alebo písomne na korešpondenčnej adrese prevádzkovateľa.

Ďalej máte právo podať sťažnosť na Úrad pre ochranu osobných údajov SR, Hraničná 12, 820 07 Bratislava, v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené vaše právo na ochranu osobných údajov.

Všetky oprávnené požiadavky dotknutej osoby budú splnené a dotknutá osoba bude o tom informovaná do 30 dní od ich prijatia.

VII. Podmienky zabezpečenia osobných údajov

  • Správca prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.
  • Správca prijal technické opatrenia na zabezpečenie dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe.

VIII.  Odkazy 

Webová stránka správcu obsahuje odkazy na iné webové stránky (napr. bannery). Tieto stránky sú vlastnené a prevádzkované ďalšími spoločnosťami a organizáciami a môžu mať iné zásady zabezpečenia a ochrany osobných údajov. Preto správca nemá žiadnu kontrolu a nenesie žiadnu zodpovednosť za akékoľvek informácie, materiál, produkty alebo služby nachádzajúce sa na týchto webových stránkach alebo prístupné prostredníctvom nich.

IX. Záverečné ustanovenia

  • Odoslaním objednávky z internetového objednávacieho formulára potvrdzujete, že ste oboznámený s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
  • S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára.
  • Správca je oprávnený tieto podmienky zmeniť v rámci zákona. V takomto prípade novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach.

 

 Tieto podmienky nadobúdajú platnosť dňom 25. 5. 2018

MDA2YzJjYz