S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

INFO * INFO * INFO * INFO

Nové v ponuke:

100% originálny ružový olej 5 ml

EXCLUSIVE SNAIL - exkluzívna kozmetika so slimačím sekrétom

NATURAL ROSE - Výživný šampón na vlasy so 6 olejmi a keratínom 


100% čistý organický arganový olej na pleť, telo, vlasy


 

.........................................................

Poštovné:

Spôsoby dopravy a platby nájdete vo vodorovnom menu v rubrike "POŠTOVNÉ"

Spustené aj zasielanie do Česka prostredníctvom služby Zásilkovna.cz iba s platbou vopred!

 


koloidne striebro
 

 

 

 

 

Facebook

NOVINKY

arr3NARSYA BEAUTY - SYNERGY PLEX Tekutý keratín na regeneráciu vlasovNARSYA BEAUTY - SYNERGY PLEX  - TEKUTÝ KERATÍN na regeneráciu vlasov v spreji Vyhladzuje... arr3Maslo na ruky a telo NATURAL ROSE 6 olejovMaslo na ruky a telo 6 olejov obsahuje kokteil 6 prírodných olejov: bio ružového oleja, bio... arr3EXCLUSIVE SNAIL - Bieliace krémové sérum so slimačím extraktom a UV filtramiEXCLUSIVE SNAIL - Bieliace krémové sérum so slimačím extraktom a SPF 15 Aktívne zložky bieliaceho...

KONTAKTY

BGNATURAL
tel: +421 911 615 905
obchod(a)bgnatural.sk

» Polievky
Čorba z fazule (Veliko Trnovo)

Suroviny: 200 g sušenej fazule, 1 cibuľa, 6 PL rastlinného  masla, ½ ČL červenej mletej papriky, soľ podľa chuti.

Postup: Prebratú a umytú fazuľu dáme do hlineného hrnca a zalejeme 5 pohármi studenej vody. Pridáme tuk, nahrubo nakrájanú cibuľu a červenú mletú papriku. Hrniec zakryjeme a na miernom ohni varíme (na plynovom sporáku treba použiť rozptyľovač plameňa alebo platňu, inak nám môže hrniec prasknúť).  Čorbu varíme, dokiaľ fazuľa nenavrie a nezmäkne. Posolíme nakoniec a podávame. 

Tarator – studená jogurtová polievka

Suroviny: 2 ks jogurt 400 ml, 2 čerstvé uhorky, 4-5 strúčikov cesnaku, soľ, čerstvá kôprová vňať, cca 100 ml sódy, hrsť nasekaných vlašských orechov

Postup: Uhorky ošúpeme (ak nie sú chemicky ošetrované netreba), nakrájame na drobné kocky, pridáme jogurt, prelisovaný cesnak, nasekaný kôpor a soľ podľa chuti. Rozmiešame, dolejeme sódu na zriedenie a pridáme nasekané orechy. Všetko opäť premiešame, necháme schladiť v chladničke a podávame. Je to vynikajúce osvieženie v lete.

 

Kuracia mliečna polievka (Radomirsko)

Suroviny: 1/2 kuraťa, 1 -2 ks mrkvy, ½ zeleru (30 g), 10 zrniečok čierneho korenia, 200 ml čerstvého mlieka, 2 PL bieleho vína, 1 cibuľa, pretržlen, mleté čierne koreniue a soľ podľa chuti, 3 PL rastlinného oleja, 1 PL hladkej múky.

Postup: Umyté kurča zalejeme 6 – 7 pohármi studenej vody a uvaríme spolu s mrkvou a zelerom, nakrájanými na kocky, celým čiernym korením a soľou. Potom mäso vyberieme, odkostíme a nakrájame nadrobno, bujón precedíme. Na troche oleja alebo masti opražíme spolu múku a cibuľu nakrájanú nadrobno, zalejeme bujónom, vínom a čerstvým mliekom. Keď polievka zavrie, pridáme nakrájané kuracie mäso a odstavíme. Nakoniec posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a mletým čiernym korením.

Vytvorené systémom www.webareal.sk

NDRjYmV